Mesaj pentru un Gigolo

Posted by Ion | Posted in Aberatii | Posted on 25-08-2011

Tags: , , , , ,

0

Mi se intampla constant sa ma mai intalnesc cu cate un prieten care isi lauda cuceririle de scurta durata. Nu apuc sa imi aprind o tigara ca el deja a inceput sa ma aduca la curent cu ultimele tipe pe care le-a futut pe parcursul perioadei in care nu ne-am vazut.

Ma tot feresc si evit sa zic ca tipa cu care el se lauda ca a rupt patul e de fapt un 3 ( hai, treaca, merga ) la mine in carnetel. E urata si pe deasupra mai e si proasta. Stiu asta, frate, pentru ca eram si eu acolo cand te-ai combinat cu ea. De aia, prietene, a picat din prima, altfel avea si ea o demnitate si astepta cea de-a doua intalnire sau macar sfertul de ora academic.

Eu te confirm ca esti un macho, e adevarat, ma indoiesc ca eu as putea freca atatea creaturi lipsite de forma si pentru asta iti trebuie cu adevarat niste curaj mai ales avand in vedere riscurile la care te expui de fiecare data cand rupi patul cu o ametita sau alta.

Te consideri un „vanator” si te mandresti cu agenda plina de numere, insa cand iesim sa mai schimbam o vorba te plangi ca esti singur. E alegera ta sa fi asa si sincer nu inteleg cum poti sa ai impresia ca vei gasi o fata minim decenta in cercurile pe care le frecventezi.

Mi-esti totusi prieten asa ca voi continua sa iti ofer indicii subtile in speranta ca la un moment dat ai sa intelegi ca in lumina palida si aburii betiei, toate tipele sunt frumoase si inteligente.

Comments are closed.