Rockeri din toate colturile, uniti-va!

Posted by Medusa | Posted in Recomandari | Posted on 26-08-2011

Tags: , , ,

3

Mai tii minte cand ne adunam in grupuri de prieteni – baieti si fete – fara fite si prejudecati si in special fara prea multi bani, dar ne distram? Iti amintesti zilele in care vorbele curgeau in jurul unui pet de bere cumparat prin cheta si eram suficient de fericiti? Atunci nu mai conta daca dadeai si ultimul leu din buzunar pentru grup, contau doar oamenii cu care stateai si muzica din fundal. In special muzica!

Au trecut ani de la acea vreme si cu totii ne-am schimbat: ne-am luat joburi importante care ne consuma energia, am intrat in relatii care ne restrictioneaza timpul liber cu prietenii si asocierile cu prietenii de sex opus si am uitat de bucuria simpla gasita in muzica. Am renuntat sa ne mai intalnim in barurile si cluburile specifice cu muzica rock pentru ca avem vieti prea complicate. Iar barurile s-au inchis unul cate unul ramanand foarte putine locuri unde poti merge sa bei o bere cu prietenii si sa nu-ti rasune in cap Inna sau Andreea Balan. Am avut incercari diferite cu Jack, barul unde a fost inainte Jack, Oktoberfest, Club A, Iron, Woodstock si alte barulete de prin Bucuresti. Degeaba: nu am regasit acea atmosfera de care imi era dor de multi ani.

Aseara insa mi-am gasit a doua casa! Se numeste Bastards si il gasesti in centrul vechi vis-a-vis de Gregorys – doar uita-te dupa motoarele parcate in fata. :) Berea e 3 lei, shot-ul 2 lei si muzica e pusa de un tip cu o cultura muzicala foarte buna. Stii genul ala de rocker pe care daca il intrebi in ce an a lansat Iron Maiden al doilea album, iti zice si cate melodii erau pe el dar fara sa aibe fite daca tu nu stii atat de multe lucruri? El pune muzica. Ce mi-a mai placut foarte mult a fost lumea care vine acolo: desi nu mai fusesem acolo si nu cunosteam decat o persoana am fost primita cu prietenie, am cunoscut pe toata lumea, am vorbit si am ras – totul a fost natural. Plecarea a fost la fel de placuta inchinata cu un ultim “Hai noroc” si un sincer “Ne mai vedem”.

Imi era foarte dor de genul asta de loc si diseara am sa-mi duc cativa prieteni – si ei in cautarea unui loc misto si cu muzica buna – marind astfel grupul de camarazi pentru ca prea multi rockeri au cazut.

Comments (3)

Parca as trece si eu pe acolo in seara asta… Sa vad ce chef am…

Am fost aseara pe acolo. Sunt total de acord cu tot ce ai spus :)

multumesc pentru pont ;)