De ce nu-mi plac Robotzii

Posted by Medusa | Posted in Aberatii | Posted on 03-09-2011

Tags: , , , ,

11

Da, cica a venit toamna desi temperaturile din Bucuresti sustin altceva, si mi-e groaza. De ce? Pentru ca magnificii de la Creative Monkeyz au anuntat ca din toamna vor incepe un nou sezon din Robotzi. “Cum, nu-ti plac Robotzii?” se aude de undeva din spate (mereu). Da, nu-mi plac desenele astea care au pretentia de a fi amuzante si au intoxicat tweeturile, blogurile, ferestrele de mess, wallurile de facebook, pana si iesirile la bere sau sweet jesus of god – cluburile. Trebuie sa fie cel putin un idiot care sa strige in gura mare Ataaaaaat la vreo faza comica, misto, foarte tare, etc. (vezi cate cuvinte alternative exista?)

Nu-mi plac Robotzii in primul rand pentru ca nu sunt amuzanti. Deloc. Si am incercat! Am zis: hai mah sa vad si eu de ce se agita lumea asta. M-am supus la 30 de minute de vizionare. 30 de minute din viata mea pe care nu le voi recupera niciodata. Perseverenta de care am dat dovada a fost exemplara: episod dupa episod: hm nimic amuzant, hai sa mai incercam unu, ca poate am nimerit unu prost… Nimic. Apoi am cautat episoadele cu “fazele cele mai comice”. Alea cu “bumtzi-bumtzi”, “dulce ca o savarina” sau “apasa apasa apasa butonul”. Hmm tot nimic. Total waste of time.

In al doilea rand nu-mi plac din cauza lipsa originalitatii. Si sa-ncepem: ideea in mare se aseamana cu un show animat mai vechi: Planeta Moldova, cu diferenta ca la Robotzi intelege toata lumea ce zic aia acolo. Apoi, glumele de tipul “ataaaat” sunt vechi – ziceam asta cu 1 an inainte sa apara la ei. Nu zic ca e o duma proasta, doar ca nu e roata reinventata. Oameni buni: astea sunt doar preluari din grupuri, expuse unei audiente mai mari.

In al treilea rand, nu-mi plac pentru efectul pe care il au asupra oamenilor. S-a creat un val de popularitate atat de mare in jurul show-ului incat peste tot se aud aceleasi glume sau fraze. Bai, mai sunt si alte surse de comic pe internetul asta, pe bune! Mi se pare foarte amuzant cum un show “destept” si “original” a reusit sa transforme o generatie in iubitori de glume expirate, simboluri ale comunismului, cinici ( iubitori de patrie care respectati un brand scris cu tz), si (dare I say it) papagali. E amuzant cum vad in jurul meu numai roboti. :)

Nota (sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului) : cei de la Creative Monkeys sunt de apreciat pentru talentul grafic, initiativa si dedicatia fata de proiect – spre deosebire de altii care nu fac nimic, cat si pentru modul in care si-au valorificat aptitudinile.

Comments (11)

Fata draga, eu nu cred ca ai stii ce e aia orginalitate nici daca te-ar alerga prin sufragerie cu o matura si te-ar lovi repetat in moalele capului in timp ce ar striga dupa tine: -Heiiii, fugi mai incet!

Draga robotel, uite ca gluma ta a reusit sa ma faca sa zambesc – ceea ce nu pot spune despre episoadele de la RObotzi.
Acum, nu stiu cat de mult tii la identitatea ta de te semnezi cu identitatea lor… Sau lucrezi cu ei?
Cat despre originalitate in show-uri comice, pot sa-ti dau exemple precum: South Park, Family Guy sau Futurama.

Zi frumoasa de duminica sa ai!

Si vrei sa spui robotule cu RO mare (wow cate originalitate si in alegerea numelui) ca glumele alea nu sunt glume englezesti traduse in romana si poante pe care unii ca mine si ca multi altii le stiu de cand erau la liceu?

Ce-ar fi ca data viitoare sa vii cu niste argumente in loc de gluma de liceu expirata? (Da, am mai auzit-o si pe asta care ai spus-o in comment fara partea cu “moalele”)

@Medusa Identitatea mea: http://www.youtube.com/watch?v=RmbA4wo94-k

@Marius Sincer sa fiu am copiat fraza de mai sus de pe un forum studentesc, dar, ca sa nu te superi pe mine, ti-am compus o poezie originala doar pentru tine:

Foaie verde de Topinambur
Un barbat nu pupa-n c**
Trandafir cu trei petale,
Mai ales femei virtuale.

Pe asta ai mai auzit-o?

:) ) bhai ce original ai fost la faza asta… ai copt-o mult pe asta…

Mama ce hilar. hai sa iti spun alta atunci, femeia nu e virtuala ci exista si in plus de asta un barbat nu se ascunde in spatele la niste prostii de 2 bani si nici nu comenteaza pe mai multe post-uri cu identitati diferite, nume diferite si ACELASI IP ok?

Ah apropo: 30 de oameni pana acuma iti multumesc ca i-ai amuzat cu aceasta dovada de cocalarism tupeistic imens caracteristic romanesc.

Ah si daca tot esti student (ca altfel nu ai avea ce cauta pe forum studentesc) deja nu mai avem ce sa mai vorbim cu tzanci ca tine fara personalitate (lipsa de identitate clar). Vorbim dupa ce o sa ai o facultate terminata. Ti-e frica sa scrii “cur” ? Apropo, daca tot compui poezii ar trebui sa inveti ce e aia masura si sa pui semne de punctuatie cum trebuie ca nu cred ca vroiai sa spui un barbat nu pupa-n cur trandafir cu trei petale.

[...] si citeam comentariile de pe post-ul despre Robotzi de pe Evil Look, dupa ce am postat si nu puteam sa nu ma simt total dezgustat. Intrebarea cea mai [...]

Suntem diferiti, cu pareri diferite (care, din cate stiu eu, nu se discuta!) si fiecare are un propriu simt al umorului… Nu poti obliga pe cineva sa-i placa ce-ti place tie, dar nici nu-i poti spune ca nu are simtul umorului doar din cauza asta… Umorul este subiectiv.
Iar tu, draga robotel, te-ai trezit sa vorbesti aiurea-n tramvai (pe blog) despre o persoana pe care nu o cunosti catusi de putin. Daca nu impartasesti opiniile cuiva, nu inseamna ca trebuie sa te apuci sa jignesti, sa arunci cu noroi sau sa-ti dai rapid cu parerea referitor la acea persoana. Si nu doar in cazul asta. In general.

Pai eu am zis “De ce nu-mi plac Robotzii”, deci am vorbit doar din punctul meu de vedere. :)

e genial cand cineva isi exprima parerea de ce nu ii place ceva, vine altu si zice ca e prost,

BEST, ARGUMENT, EVER

Daca ai o alta parere esti hater :|